Mel. Krondyr-farsbrød med cremet polenta og svampesauce. Form herefter to farsbrød, som først vendes i mel, så i det sidste sammenpiskede æg og til slut rasp
Retten kan varieres i det uendelige, denne gang brugte vi kalvekød og kartofler, men du kan også undlade kartoflerne i gryden og servere retten med kartoffelmos eller polenta
Vi har haft en pose polentamel stående i, like forever, så tænkte at nu skulle det altså bruges. Jeg trængte til at prøve noget nyt i går, så jeg kastede mig frygtløst ud i kunsten at lave grillet polenta
(mellemstore - skrælles hvis nødvendig). Polenta. Grahamsmel. Polentagryn 100 gram. Jeg brugte en instent polenta som kun skulle koge 2 minutter. 2) Når det koger hældes polentagrynene i. 5) Vendes i mel. 1) Tomaterne skæres ud i 2 cm tykke skive, vendes i grahamsmel. 2 cm tykke skive, vendes i grahamsmel
(mellemstore - skrælles hvis nødvendig). Polenta. Grahamsmel. Grahamsmel. Polentagryn 100 gram. Jeg brugte en instent polenta som kun skulle koge 2 minutter. 2) Når det koger hældes polentagrynene i. 5) Vendes i mel. 1) Tomaterne skæres ud i 2 cm tykke skive, vendes i grahamsmel
I aftes havde jeg virkelig lyst til tærte - normalt bruger jeg polenta, kartoffelmos, blomkålsmos eller havrefløde som 'æggemasse', men denne her gang kunne jeg bruge min drænede yoghurt
soltørrede tomater, kapers og polenta. I stedet står den på hjemmelig hygge,. Det skulle meget gerne give en god smag, et højere proteinindhold og en god mæthedsfornemmelse