Vi spiste brød til, men du kan også spise polenta til. Til sidst blev ratatouillen smagt til med sukker, salt og peber samt citronsaft og drysset med lidt hakket persille
Cremet polentamed hareragout. Råmarinerede jomfruhummere med chili, persille og citron. Sammen med de råmarinerede jomfruhummere fik vi serveret hjemmebagt brød, en virkelig god og “grønt” smagende olivenolie samt lidt tørrede peperocini, en smule salt og et par friske citronbåde
Det er en almueret, og i denne version fremstår den som en slags polenta, blot er den noget mere flydende end en klassisk norditaliensk polenta, desuden er hovedingredienserne palmekål og bønner
I aftes havde jeg virkelig lyst til tærte - normalt bruger jeg polenta, kartoffelmos, blomkålsmos eller havrefløde som 'æggemasse', men denne her gang kunne jeg bruge min drænede yoghurt
- panerede frølår og kammusling serveret med blød polenta, safranglaze og nyplukkede urter. - lahme mahklije (lammekød med citron, hvidløg og persille)
bredbladet persille. Skær polentaen – når den er kølet af – i skiver med en kniv dyppet i vand. Polenta er en italiensk majsgrød, som italienerne serverer som tilbehør til mange ting
Servér på polentaenmed lidt hakket persille over – og køb så den kogebog. Fra bogen “Antipasti, cichetti og andre italienske småretter” kommer her en lettere modificeret variation af opskriften på sort blæksprutteragout med cremet polenta