Jeg ELSKER asparges, som lige nu er i sæson. En lækker og grøn ret med friske grønne asparges er serveret sammen med grønne ærter, spinat og pocheret æg og rejer
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
I dag er det international fiske- og æbledag. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg's cremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg's cremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
Pocherede pærer er en frisk dessert, som er god efter en tung hovedret. Faktisk troede jeg ikke, at jeg ville bryde mig om pocheret pære, men det smager fortrinligt sammen lakridspulver og den let syrlige vaniljecreme
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
Læg dine pocherede æg forsigtigt ovenpå og kom ca 2/3 af din sauce over. Hvis det ikke er sommer, når de hvide asparges begynder at dukke op på hylderne i supermarkederne, så ved jeg ikke, hvad det ellers er
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed