I dag er det mange som er Buzzadorer, for ti år siden fikk man bli med på omtrent alle kampanjene siden det ikke var så mange Buzzadorer, mens i dag er det blitt mange Buzzadorer og da er sikkert kravene blitt høyere til hvem som blir plukket ut Men når man endelig får prøve noe, så er det jo alltid gøy og spennende Jeg har fått alt mulig opp gjennom årene, tyggis, ketchup,vaskemidler, godterier, matprodukter, hundemat ja jeg husker ikke alt, men en del har det blitt
RETTEN MED KYLLING I KARRY ER EN NEM FAMILIEVENLIG RET. Selvom kylling i karry måske er en lidt tung ret i dette sommervejr var det lage hvad jeg havde lyst til her den anden dag
kylling & bacon. Der koger jeg bare en hel kylling og følger ellers denne opskrift. Men ninja-agtig som jeg er, gemte jeg lidt kylling i en skål, mens ingen kiggede
Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. 4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 bundt ramsløg (hvis man kender et sted hvor det kan plukkes)1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft. 4 kyllingebryster
Put kyllingen i en gryde, tilsæt grøntsager, salt og peber, dæk med vand, og bring i kog. Når kyllingen er færdig kogt, tager du den op, og ligger til nedkøling i et fad
Kog kyllingen i ca. Vend couscous med stegte squash, kylling og ærter. 2 kyllingefileter (eller som her 7 inderfileter) uden skind og ben. 2 kyllingefileter (eller som her 7 inderfileter) uden skind og ben
Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København