Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen. Varm olien op i en gryde, hvor karry og rød karry pasta brunes af, iinden løg og bladselleritilsættes
I dag har jeg altså lavet grøn karrykylling for første gang. Kom kyllingebrysternei en gryde med kogende, saltet vand og kog dem møre og gennemtilberedte ved middelvarme
Kylling med kål og cashewnødderTirsdag. Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
jeg har tilsat rester af kylling fra dagen før som jeg har plukket og tilsat sammen med kokosmælken. Når løgene har fået lidt varme og farve tilsætter du karry og ingefærpure, og svitser det let af
Lynsteg dinkyllingi en wok med en spsk. hvis du ikke orker at lave din egen karrypaste kan du købe en færdig og så skal du ikkeindkøbe de lyseblå ingrediensertil denne