Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Det skal blot passe med, at det dækker et tyndt lag på en bageplade. Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
1 pakke ISIS chokoladekage (Til kagen skal du bruge 4 spsk olie)½ l flødeskum100 g hindbær100 g levevis frossen blandet frugt1 plade ISIS stevia chokoladeSådan gør du
Portionen er meget stor og rækker til 4-5 bageplader alt efter størrelsen på småkagerne. Beklæd bagepladerne med bagepapir og sæt dejtoppe på pladen med 2 teskeer, de flyder ikke ud så de kan stå forholdvist tætte
1 plade græsk fetaost, skåret i tern. Et sikkert tegn på foråret og sommerens komme er, at jeg bliver bidt af at afprøve og kreere lækre salater i alle afskygninger og variationer
ovnen stilles på 200 grader og bollerne sættes på pladen med en ske og pensles evt. - selv at bage boller til morgenkaffen, og meget hurtigere end at cykle til bageren
Hundekiks med Tun2 bageplader kiks1 dåse tun i vand2 dl oksebouillion (vand og terning), afkølet2 spsk olie eller Becel100 g fuldkornshvedemel1 spsk salt1 tsk sukker250 g hvedemelForvarm ovnen til 15o grader varmluft. Læg hundekiksene på bageplader med bagepapir og bag dem i cirka 30 minutter til de er sprøde og gyldne. Spred dejen ud i 1 cm tykkelse på en bageplade med bagepapir. Tag pladen ud af ovnen og vend stængerne med bunden i vejret og bag yderligere 10 minutter
Læg flutene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 35 minutter, til de er hævet til dobbelt størrelse. Hvis bunden virker lidt ubagt/farveløs, kan du tage bradepanden ud af ovnen og herefter flytte pladen med flutene ned nederst i ovnen i 3-5 minutter, til bunden har fået farve
Hver bolle trykkes flad i en dyb tallerken med sesamfrø inden de lægges på en beklædt bageplade. Efter 20 minutter lægges nu en bageplade ovenpå klædet og den trykket let ned – lad bollerne hæve endnu en time under pladen