Pizzadej uden hvedemel opskrifter

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Hvis du presser dem flade direkte på pizzaspaden skal du bare sørge for at der er godt med mel under dem, så du kan løfte dem fra bordet uden at de hænger fast
Pizzadej der ikke skal æltes

Pizzadej der ikke skal æltes

H. e. r. n. i. g. t. m. p. z. a. d. j. ,. v. y. k. b. u. l. 5. 0. æ. 2. s. o. 6. 7. h. R. ø. 1. T. D. f. S. å. K. c. 3
Opskrift på Langtidshævet Pizzadej

Opskrift på Langtidshævet Pizzadej

Pizzadej med surdej, Tidsforbrug. Langtidshævet Pizzadej. En nem opskrift på den helt enkle italienske langtidshævede pizzadej med surdej
Opskrift på den bedste pizzadej

Opskrift på den bedste pizzadej

Vi har lige holdt fællesfødselsdag i min mellemstes klasse. Jeg skulle have pizza med, og jeg havde helt vildt svært ved lige at regne ud hvor meget pizza sådan en flok12 årige unger spiser
Lækker og nem pizzadej

Lækker og nem pizzadej

Denne pizzadej er lækker og hurtig at lave. Den bliver super sprød og smager dejligt med alle typer fyld
Bürek

Bürek

Bürek skæres ud i trekantede stykker og serveres ligesom pizza, selvom dejen er noget markant andet end pizzadej
Pizza på grillen

Pizza på grillen

Pizzadejen og tomatsovsen blev lavet søndag formiddag, så da vi til aften blev sultne var det jo rent faktisk "fast food"
GLUTENFRI PIZZA – sund og vegetarisk

GLUTENFRI PIZZA – sund og vegetarisk

Flad pizzadejen ud på bagepapiret med en dejskrabber. Pizzanight. Her er mit bedste bud på en lækker, glutenfri pizza – sund og vegetarisk
Ostebomber

Ostebomber

1 pakke tærte-/pizzadej. 1 pakke tærte-/pizzadej. Ostebomber med hvidløg. Antal. 14-16 stk. Tid. 20 min. Sværhedsgrad
Tyrkisk pide

Tyrkisk pide

Det kan godt minde om en slags pizza da det er en pizzadej der bruges. Rør lidt mel i af gangen til du får en fin og glat dej der ikke klistre alt for meget, den skal være så du lige kan ælte den uden at den sidder fast i bordet
Glutenfri pizza med mælkefri ostesauce

Glutenfri pizza med mælkefri ostesauce

af til pizzadejen. (310 gram) - fint majsmel eller boghvedemel kan også bruges. (310 gram) - fint majsmel eller boghvedemel kan også bruges
grove pitabrød

grove pitabrød

Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint