Og i hverdagene, specielt i den her tid, hvor vi har så meget andet der også fylder, er der bare ikke tid til at stå med pizzadej og hjemmekogt pizzasauce
Opskriften på min pizzadej kan du finde her. Herhjemme plejer vi altid at bruge en "lidt" grovere pizzadej, hvor en del af melet består af urtekrams kamutmel, også kendt som kæmpedurum, som er en 100% fuldkorn mel, hvor vitaminer og mineraler er bibeholdt, da melet er fremstillet af hele kamut-korn med skaldele og kim
Pizzadej. (4 pizzaer) Pizzadejen kan med fordel laves aftenen i forvejen – bare stil den på køl. 20 g gær 1/4 liter koldt vand 1 tsk sukker 300 g mel typo “00” 125 g fuldkorns durummel 1 tsk salt 1 spsk olivenolie Dej-opskriften er kraftigt inspireret af Gorm Wisweh. Efterfølgende tilsættes der godt 1 spsk olivenolie – både for smagen, men også for at tomatsaucen ikke trænger for meget ned i pizzadejen, så den bliver svær at få op fra køkkenbordet