Pizzadej der ikke skal hæve opskrifter

Pizzadej

Pizzadej

Men det er ikke billigere, og det er ikke fordi det er specielt besværligt at lave en god hjemmelavet pizzadej, men den skal jo hæve, så derfor kan der være tid at spare ved at købe en færdig dej
Pizzadej

Pizzadej

Jeg giderikke at spise en bund der fuldstændig kikseagtig, men den skal heller ikke være så tyk og blød at den ikke har struktur og bid
Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Pizzadag - aftenen førRør gæret ud i vandet så derikke er nogen gærklumper. Hvis du presser dem flade direkte på pizzaspaden skal du bare sørge for at der er godt med mel under dem, så du kan løfte dem fra bordet uden at de hænger fast
Sund og sprød pizzadej

Sund og sprød pizzadej

” Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter olie, salt og sukker. Den er nem at håndtere, den skalikke forbages, den er sund, og vigtigst af alt er den sprød
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

Den bedste opskrift på pizzadej fra Meyer´s bagebog og ja de skal laves dagen i forvejen og langsomt hæve i køleskabet
5 pizzaer du ikke skal snydes for

5 pizzaer du ikke skal snydes for

Klik på linket herover eller på billedet under teksten og få opskriften på en lækker pizzadej, som ikke tager mere end ½ time at lave + tid til hævning
Nemme norske klejner

Nemme norske klejner

De skal ligge i et lag, og vendes een gang under kogningen. De opskrifter der ligger på nettet, er stort set ens – så jeg valgte Dr
Pizzasnegle

Pizzasnegle

Normalt laver jeg min pizzadej selv – også den til sneglene – men skal det gå rigtig hurtigt, køber jeg en færdig dej
Calzone

Calzone

Det skal være lyv – ingen rører ved min pizzadej. Den store knægt var til det stærke, så her røg derikke røget makrel, det sker ikke
Spinat galette med soltørrede tomater, pesto og gedeost

Spinat galette med soltørrede tomater, pesto og gedeost

Denne version af den franske galette er som sagt lavet på en grov pizzadej på ølandshvede. Galetten er en fransk og lidt mere rustik tærte, hvor du folder kanterne op omkring i stedet for at bruge en tærteform
grove pitabrød

grove pitabrød

Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
LÆKKER KARTOFFELPIZZA...  KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

LÆKKER KARTOFFELPIZZA... KUNNE HOLDE FINGRENE VÆK?

Rul pizzadejen tyndt ud så den passer til en bageplade. og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller
Fatayer

Fatayer

GA_googleAddAttr("Tag", "nem-pizzadej"). Man pensler derefter hvert stykke med youghurt/mælk blandingen
Lækkert hvidløgsbrød

Lækkert hvidløgsbrød

Jeg fik lyst til at lave et lignende brød, men mit brød, er lavet på opskriften til pizzadej – som er en lækker og nem dej, der kan bruges til stort set alt, boller, kanelsnegle, horn osv
Lækker grunddej til pizza

Lækker grunddej til pizza

Her får i min favorit opskrift på en lækker fugtig og elastisk pizzadej som er nem at arbejde med og som bliver dejlig sprød
pizzaer med kartofler og svampe

pizzaer med kartofler og svampe

Smør ketchup på pizzadejen og læg svampene på i et pænt mønster. Det er dem, jeg kalder “lommepizzaer”, og de er praktiske til madpakken – ligesom calzoner