Jeg er så vildt begejstret, at jeg er nødt til at dele mine hjemmelavede pizzaerpågrillmed jer. Normalt deler jeg sunde og lækre opskrifter med jer om torsdag under navnet ’sund torsdag
Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Det bedste resultat fås uden sammenligning, ved at bruge en pizzastenpågrill. Pågrill. (nogle synes at når man skal forme pizzaen, skal man bruge durummel på bordet, andre siger det er ligemeget
På denne måde trækkes der maximalt med ilt nedefra og op hen over pizzastenen og ud. Ovenpå de varme kul lægges stykker af løvtræ inden rist og pizzasten lægges på
Små-sultne mennesker bliver sultne)Den ene pizza er med. tomatsovs, parmesanost, parmaskinke, oksekøds-stykker (hakket oksekød blandet sammen med olie og krydderier og lagt på forskudt i stykker) fetaost og rucolasalat til pynt
Det var nogle af de lækreste pizzaer, jeg har fået hidtil, kun liiige slået af dem, man får, når man er på ferie i italien og sidder på hjørnet af et pizzaria og tjeneren kommer svingende med en pizza af ægte vare direkte fra stenovnen
købebund smøres med et tyndt lag mascarpone (det bruges ofte til dessert, men altså også påpizza). Ovenpå det lag smøres et tyndt lag grøn pesto (helst den hjemmelavede slags)