Pizza med sprød bund opskrifter

Pizza med bund af sødekartofler

Pizza med bund af sødekartofler

Den er enormt velsmagende, men du må ikke forvente en sprødbund, som den originale pizza som oftest er
Pizza på gasgrill – BeefEater rocks!

Pizza på gasgrill – BeefEater rocks!

Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen  var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Pizza ❤ #jatak

Pizza ❤ #jatak

Dette skal sikre, at der med det samme kommer varme nedefra, så din bund bliver sprød og lækker. Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Hvid pizza med ricottacreme & parmaskinke

Hvid pizza med ricottacreme & parmaskinke

De skal blive svagt gyldne i kanten og bunden skal lige nå at blive sprød, men ikke brænde på. Tyk eller tynd bund, hvid eller rød, proppet med topping eller helt enkel og minimalistisk
Pizza med røget laks, rejer og wasabi

Pizza med røget laks, rejer og wasabi

Den sprødebund, den cremede wasabi-dressing og lækkert fisk er virkelig smagfuld, og denne ret kunne fint fungere som en snack eller som en simpel forret til eksempelvis grill-mad
Hurtig pizza på pitabrød

Hurtig pizza på pitabrød

Denne pizza bidrager med kostfibre fra grovpitabrødet. Krydr med oregano, basilikum eller andre krydderier

Kalorielet pizza på grøntsagsbund

Toppet med krydderier og en lille smule revet ost (light) naturligvis. Imens forberedes fyldet, som puttes på, når bunden har taget farve og er lidt sprød
Fathead Pizza og kickstart

Fathead Pizza og kickstart

Nu fik jeg endelig prøvet fathead pizzaen - en pizzamed ret så sprødbund, og som jeg efterhånden er stødt på ret mange gange her på internettet
Pizza - made from scratch!

Pizza - made from scratch!

Bagetiden kan variere meget fra ovn til ovn, så hold øje med dem og tjek om bunden er sprød (løft bunden og bank lidt på den med en gaffel)
Pizza Bianco

Pizza Bianco

Fordel mozzarella på bunden, kom kartoffel oven på og drys med rosmarin. Jeg vil simpelthen bevæge mig i ud at lave en pizza, som bryder alle lovene for den kendte fuld-fede-næsten-tømmermænds-agtige-pizzamed massere af ost, tomatsauce og kød

Pizza Margherita

Når pizzadejen er hævet (se opskrift og fremgangsmåde til dejen her), former du den med hænderne i en aluminiumsform (eller flere) med ekstra jomfru olivenolie i bunden
Pizza med BBQ-kylling og rødløg

Pizza med BBQ-kylling og rødløg

Revet ost over til slut, og så i pizzaovnenmed dem i ca. Pizza. Lav en bunke af melet blandet med salt på bordet, og lav en fordybning i midten, hvori gærblandingen hældes
Sund og sprød pizzadej

Sund og sprød pizzadej

Alt for mange gange har jeg oplevet bløde, smattede pizzabunde, men det er ikke tilfældet med denne bund, som er sprød selv dagen efter