Spis pizzaenmed en frisk salat. Flad pizzadejen ud på bagepapiret med en dejskrabber. Klargør bagepande med bagepapir og smør bagepapiret ind i olivenolie
Der var også rester af svinemørbraden, og de rester ender vist sine dage på fredagens pizza. Det bliver dejligt med en forlænget en af slagsen, og fredag vil jeg nyde at få besøg af en kollega til lidt eftermiddagshygge
Salat – gør den sprødere, lettere og sundere med lidt frisk salat på toppen. Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
3 spsk pizzasovs , kan evt købes på glas. 80 g steg oksekød , med hvidløg , chili og salt. 30 g pizza ost40 g rød peberfrugt Oregano 5 skiver små pepperoni. 280 grader i ca 5 min ( forvarmet ovn ) Oksekødet og pepperoni , kan evt skiftes ud med kylling , salat og dressing
Boller i karry, på en pizza, i pitabrød eller til spaghetti med kødboller i tomatsovs, men her er de altså brugt i en frisk salatmedromainesalat, avocado, tomater, edemamebønner og parmasanflager
Server med en god salat. Rul pizzadejen ud og smør den medpizzasauce. Hæld spinaten i en gryde med det vand der hænger ved at damp den et par minutter til den er faldet sammen
Server pizzaen varm, med en grøn salat og cremefraiche dressing til. Nemlig dobbelt, så passer den til en ovnbradepande og det passer til en lille familie, serveret med grøn salat til
Pynt med friske krydderurter, efter pizzaen er bagt. Hæld resten af vandet i sammen med olie og salt. På at få tømt ud i køleskabet og brugt de sidste rester pålæg, ost, gær og små portioner salat og krydderurter