Pizzamed hjemmelaget pizzasaus, god skinke, små smaks tomater, hjemmelaget pesto av basilikum og masse revet ost ✿ Toppet med fersk ruccola og basilikum ved servering
Jeg lavede en med kyllingebryst og artiskokker – og en medparmaskinke, oliven og pinjekerner. Så da jeg havde held med at lave en supergod tærtedej af masser af kerner og uden mel, tænkte jeg, at den måtte kunne konverteres til pizza
Pizza pepperoni Grillen er klar Pizzamed chorizo og skinke. Prisessen elsker at være med til at lave dejen, så hun får små skåle med ingredienserne og rører selv dejen, indtil den skal have en god lang tur i maskinen
Jeg lavede noglemedpizzasauce, lagde tomatskiver på, slog et æg ud på, hvor jeg havde fjernet lidt af hviden, lagde lidt pestoog ægte parmesan på toppen
Pizzamedparmaskinke, tomat ogpesto. Det var en meget fin hentydning, som jeg jo umuligt kunne ignorere – så her kommer mit forsøg på at lave klassisk italiensk pizza af den napolitanske variant – det vil sige med tynd sprød bund og sparsomt fyld
Eller pizzamedparmaskinke, ruccula og grøn pesto. Pizzamed mascarpone og grillede artistokker er min absolute favorit, men jeg kan heller ikke stå for den anden hvide pizzamed kartofler og rosemarin
Denne pizza er lavet medparmaskinke, mozzarella, rucola, pestoog revet parmesan. Et godt tip kan være at pensle kanten med lidt oliveolie og drysse lidt salt
De lækre skinkeprodukter og krydderurterne er dyre, men pastaen ogpizza'en er billige. På restauranter vil man ofte få den serveret med en svampesauce og et kartoffelprodukt, men mange typer tilbehør passer fint til den
Dejen dryppes med olie ogparmaskinke samt kartoffler lægges på. Så syntes jeg også at det var meget oplagt at lave nogetmed fuldkornshvedemel, for i går forærede min venindes mor mig en pose speltmel af god kvalitet, i en stofpose, for at det ikke skal være løgn