Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Det betyder også, at man samtidig skruer op for grøntsagtsindtaget, da det er det primære fyld på denne pizza (med mindre du selvfølgelig går all-in på meat-lover og topper din pizzamedkød)
Jeg vil simpelthen bevæge mig i ud at lave en pizza, som bryder alle lovene for den kendte fuld-fede-næsten-tømmermænds-agtige-pizzamed massere af ost, tomatsauce og kød
Har man en kødelskende familie, veninde, kæreste eller andet som man gerne vil have med ud til en hyggelig aften, så vil de nok være ret vilde med alt det hjemmelavede i kød de laver
Pizzamed silkeskåret skinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat. Sagt i al beskedenhed er de virkelig også rigtig rigtig gode, men måske har førstepladsen også noget at gøre med at de elsker at være med til at pynte dem med forskellige ingredienser
Jeg har fået suppe de sidste tre dage, så selvom det ville være et oplagt forsøg, skulle der noget mere kød på denne gang (især da min tidligere supper kun var med grønsager hihi)
Det ligner faktisk lidt en mellemting mellem pizza og tærte. Jeg udvikler opskrifter til dem hver fjerde søndag som deres grøntsagskok, og det er ret sjovt at finde på opskrifter, hvor der er skruet op for grøntsagerne og ned for (eller fjernet) kødet
Jeg lavede fem små pizzaer (så bliver bunden mere sprød), hvor to var medkødsovs lavet på oksekød, to var med skinkestrimler og en var med kylling (ikke på billedet)
der er igen (en slags) blade i maden, ligesom medpizzaen, så pas på. Hæld den klarede smør – altså alt med undtagelse af det hvide bundfald – over i en anden gryde