Mini LCHF PIZZA på en bund af. Pisk til du har en ensartet dej. Tilsæt bagepulver. Vafler med kanel. Så er det bare igang med at bage de lækreste vafler – jeg har tilsat lidt skyr, frisk frugt og mandler til mine inden jeg serverede dem
Rør det hele godt sammen med elpiskeren – dejen minder meget om en smuldredej. Glutenfri, Italiensk Pizza, Lactosefri, Laktosefri, Low Carb, Mælkefri, Pizzabund, Pizzadej, Proteinrig, Sukkerfri
Lige som i den omvendte pizza er der ost i denne dej. Gør hænderne fugtige med vand og klap dejen sammen til et brød, der anbringes på en bageplade med bagepapir
Inden grøntsagerne kommes ovenpå tærtedejen dækker du bunden til med spinat - må også gerne være frossen, men husk at dræn vandet godt af både her og ved grøntsagerne hvis du anvender frossen
Som det er med glutenfri dej bliver pizzaen ikke sprød, som hvis du laver en almindelig dej. Pizzadejen kan nemlig godt hænge lidt fast og være svær at få af bagepapiret, når den er bagt