Pitabrød med oksekød opskrifter

Pitabrød med oksekød og tzaziki

Pitabrød med oksekød og tzaziki

Lun pitabrødene og fyld dem med salat, grøntsager, kød og tzaziki, eller server med fyldet i små skåle og lad alle mand selv fylde deres pitabrød
Pitabrød

Pitabrød

Pitabrødmed masser af salat, friske grønsager, krydret oksekød og en lille twist af mango. Mums det er lækkert og rimelig let, både på ene og den anden måde
Pitabrød med oksekødsfyld

Pitabrød med oksekødsfyld

Med resterne fra Madpandekager i fad medoksekød kan man lave denne lækre og meget hurtige ret. Alle tingene bliver anrettet i små skåle, så familien selv kan fylde deres pita med det de kan lide
Oksekebab med pitabrød, salat og tzatiki

Oksekebab med pitabrød, salat og tzatiki

Bland rasp, æg og hakket oksekød i en skål. Drys pinjekerner og løg udover og dryp med olivenolien. Vask mynten og hak halvdelen fint og bland den i tzatzikien sammen med salt
Hjemmelavet burrito med oksekød!

Hjemmelavet burrito med oksekød!

Jeg vil også sætte dem i kategori medpitabrød, da jeg fylder mine med kød og grønt. Hjemmelavet burrito medoksekød
Madpandekager i fad med oksekød

Madpandekager i fad med oksekød

Det kan fx bruges i Pitabrødmedoksekødsfyld. De er fyldt med skjulte grøntsager, så selv de mest kræsne børn kan komme dem til livs
Sunde græske grillspyd i ovn

Sunde græske grillspyd i ovn

Spis dem som de er, eller i et pitabrødmed tzatziki og salat. Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
Pita med Kebab og Yoghurtdressing

Pita med Kebab og Yoghurtdressing

Skær kødet i strimler og fyld det i pitabrødenemed salt, mynteblade, agurk, tomat og dressing. Varm pitabrødene og flæk dem
Sharwarma krydderiblanding

Sharwarma krydderiblanding

Når vi laver pitabrød kan vi godt lide at bruge oksekød eller kyllingkød der er vendt i en dejlig sharwarmablanding - så her kommer lige opskriften på en dejlig en af slagsen
Shawarma

Shawarma

Shawarma smager godt i – som på billedet – (hjemmelavet) pitabrød, burgere, durumruller/madpandekager, salater eller f
Arais

Arais

Flæk pitabrødene og “smør” kødet på i et tyndt lag på den ene halvdel. Bland kødet godt med hakket persille, salt og peber

Vegetar i 2019....

Jeg serverede dem ovenpå grove pitabrødmed romaniesalat, avocado, cremefraiche-dressing og syltede rødløg (opskriften på dem kan findes her)
Hjemmelavede pitabrød med shawarma og cremefraichedressing

Hjemmelavede pitabrød med shawarma og cremefraichedressing

Kødet kommes i pitabrødene sammen med grøntsager og cremefraiche dressingen. Pitabrød. Pitabrød. Bag pitabrødene på bagepapir 4 minutter – til de hæver op – derefter vendes de og får ca. 600 g oksekød i strimler