et piskerblad, som kan piske æggehvide og flødeskum. Nogle sværger til den gamle kending, kogt rødkål medfrugtsaft, andre vil hellere have en frisk salat af rå rødkål
Pisk æggehviden og kokossukker grundigt med en elpisker. De er kendt for at hjælpe med at opbygge knogler og muskelstyrke og har været brugt i tusinder af år af sportsfolk til at forbedre den fysiske og psykiske udholdenhed og smidighed
Når man pisker olien bliver det til små bobler. Så kan du lade pulserne blive længere og længere, og du kan langsomt trække blenderen op af glasset så det sidste olie bliver blendet med
Tag nu endnu en skål, og piskæggehviderne næsten helt stive. -) I kan også vælge at krydre bollerne med urter, safran, soltørrede tomater, ingefær eller noget helt andet i stedet
kom lidt husblas i ad gangen under god omrøring, så den ikke trevler (Hviden bliver ikke pisket ud). Jeg har de sidste par dage leget lidt med min sunde mandel-chia - og kokos-chia chokolade, som jeg ønskede at lave en sund udgave af Flødeboller med jordbærsmag
Varm piskefløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det over chokoladen ad to omgange mens du hele tiden rører i bunden af skålen med en dejskraber i små cirkulære bevægelser
Du kan også indstille røretiden manuelt med den indbyggede timer eller bruge SensorControl, så du automatisk får perfekt æltet dej, pisket fløde eller æggehvider
Pisk vaniljesukker, resten af sukkeret og æggeblommerne længe til det er hvidt og luftigt. Pisk fløden til letpisket flødeskum og vend det sammen med blåbærgrøden ad tre omgange