Jeg er vild med ananasjuice, og jeg ville i den forbindelse endelig ikke spilde ananaspulpen, som ender op som restprodukt – og generelt er den bedste måde at bruge rester på at lave kager ud af dem Normalt laver jeg lækre dadelkugler med ananaspulpen, men i dag ledte mine tanker mig hen på pinacolada
Piña colada. Piña colada. Det skønne ved at lave sine egne is, er at man selv bestemmer hvad der skal i. Det er så dejlig nemt og så lækkert, at det er en skam at købe is i butikkerne
Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler
Valget var simpelt fordi min mor engang udtalte, at den bedste creme var pinacolada. I den anledning havde jeg fået lov at få frie hænder til at lave kage
Stil kokosmælken på køl et par timer inden brug, så sætter den sig, og den vandige del er lige til at hælde fra (gem “vandet” og brug det i smoothies eller Pinã Colada)
Hæld det over kagen når den er færdigbagt. (en lille dåse)Det tørre200 gram mel2 tsk bagepulver100 gram kokosmelSirup1 dl ananas juice1 dl sukkerFremgangsmådeKagen1