Hak kaper groft og rør dem sammen med creme fraiche, pickles og karry. Jeg har i lang tid haft lyst til at lave denne ret, sådan helt fra bunden, men blev måske lidt skræmt, fordi jeg troede, at det ville tage lang tid, især med hjemmelavet remoulade
Mayonnaisen kan let forvandles til noget andet lækkert, her har vi hakket lidt pickles og tilføjet sukker, cremefraise og gurkemeje til en remoulade, hvidløg til en aioli, lidt sur-sød sovs og cayenne til en chili mayo og en med estragon til en bearnaise mayo
Jensens opskrift på Grove Senneps Pickles. Jeg var til denne opskrift inspireret af Frk. Jeg er lige blevet færdig med at lave senneps picklestilremoulade
Det gøres ved at tilsættepickles…ca halvt mayo og halvt pickles – men smag dig frem – jo mere pickles du kommer i jo kraftigere bliver remouladen i smagen
Der findes mange forskellige opskrifter på pickles - forskellen ligger meget i om man bruger syltede grøntsager eller om man laver det "helt fra bunden"
Smag det eventuelt til med salt og peber. Tilremouladen købte vi et glas pickles og vendte det med fromage frais 0,2 %, hvilket smagte fantastisk, og var meget bedre end den almindelige remoulade