Gør dette ved alle kagerne. Måske du også kan lide disse opskrifter. I bund og grund er det en rundt rund kransekage petitfour, der er dyppet i chokolade og vendt på hovedet
kan bruges til en reception, eller som en lille petitfour til kaffen, laver man en stor tærteform og stikker så nogle små hapser ud i den ønskede størrelse
Disse kager er en virkelig delikatesse og er velegnede i stedet for petitfours til kaffen De holder sig længe og friske, hvis de opbevares i en tætsluttende dåse
Sidst på dagen var vi så heldige at blive begavet med “kaffe på slottet” der bestod af lækre sanwiches, brioche, kringle, petitfours, chokolade og meget andet
Jeg havde bagt petitfours og lavet kartoffelkager, som hemmelig udfordring. Men når jeg har set Den store bagedyst efterfølgende kan jeg jo se, at mange af finalerne har været præget af kaos og kager der ikke nåede helt i mål
Siden jeg skrev om det her på bloggen, har jeg fået utallige forespørgsler på opskriften på de chokolademacarons, som vi lavede – og som jeg viste billeder af