Her kommer den sidste pesto i denne omgang, en lidt stærk en af slagsen. 80 g gulerodstoppe uden de groveste stilke. Næringsindhold per 100 g (beregnet uden gulerodstoppene, da jeg ikke kunne finde dem i udregningen). Related 80 g gulerodstoppe uden de groveste stilke. Næringsindhold per 100 g (beregnet uden gulerodstoppene, da jeg ikke kunne finde dem i udregningen)
Pesto er en italiensk saus. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Du skal bruge250 g ærter (optøede)25 g parmesan1spsk philidelphia flødeost1 fed hvidløglidt hakket chili alt efter hvor stærk du vil have den2 spsk
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Jeg havde en ide om at lave en dessert pesto, der kunne bruge til bl. Selvom det var lækkert på vandmelon, kunne melonen godt drukne lidt i smagen i forhold til pestoen
Tomat pesto lavet på soltørret tomater og solsikkekerner. Ingredienser. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Den første pesto blev en ostepesto, og er super lækker og kraftig i smagen. Så jeg er gået pesto amok og har prøvet mig frem med 3 forskellige, og jeg har stadig to poser toppe i fryseren
Én af de ting var en ny omgang ramsløg pesto. Sidste år brugte jeg denne opskrift på pesto. Ramsløg Pesto med hasselnødder 2015-04-16 13. 31 Lækker pesto med smag af ramsløg