Denne ret med pasta med kylling og pesto er helt utrolig enkel og hurtig lige at bikse sammen. Selvom den ikke består af særligt mange ingredienser smager den super dejligt især hvis man bruger en hjemmelavet basilikumpesto
Vend forsigtigt pestoen i. Pasta parpadelle. Skru ned for varmen til lav varme og kom pastaen ved. Kom den faste pastadej i en frysepose, luk den og lad hvile i 30 min. Skær enderne af og skær pastaen i 3 cm brede stykker. Pesto1 bundt rucola1 bundt basilikum1/2 dl rapsolie1/2 dl solsikkefrø2 spk. Pestopasta1 portion pasta1 portion pesto4 stegte kyllingebryst 1 løg3 fed hvidløg10 cocktail tomater2 bøffelmozzarellaSalt PeberOlivenolieSvits løg og hvidløg i en sauterpande
Rør pasta, pesto, kylling og tomater i og varm kort. pesto, grøn eller rød. Restemad behøver ikke være kedeligt, så næste gang du har en rest stegt kylling kan du prøve denne lækre italienske pastaret
Kok opp fløte og tilsett pesto, rør godt sammen. Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken. Pesto. Tilsett pasta i fløten og bland rekene forsiktig inn
Sil av vannet, rør inn pesto og dryss gjerne over revet parmesan. Økologisk Pesto Genovese. En av mange produkter med sauser, tapenader og spreads fra MatbazarenPesto
Jeg er så glad i pasta og pesto -i mange varianter. Den pestoen du lager selv er jo som regel den beste, men du trenger forskjellige ingredienser som du kanskje ikke bruker hver dag