Nu har jeg taget andre midler i brug og bruger det rask væk i fx pesto eller i juice, som denne. Skvalderkål er jeg faktisk ikke så vild med for det er nok noget af det værste ukrudt at have i haven
Trøster mig med Ghita Nørby's ord at "Skvalderkål er et smukt bunddække" og at Signe Wenneberg's ord om haven er en stressfri zone i vores travle hverdag
Igår gik jeg en runde i den lille have som hører til sommerhuset og her er ganske meget skvalderkål. Pestoen smager skønt og skal blandt andet bruges til at vende i en portion nye kartofler med grønne asparges og hvad jeg nu finder i grøntsagsskuffen
H. a. r. d. u. o. g. s. å. h. v. e. n. f. y. l. t. m. p. ø. k. S. æ. i. ,. b. D. L. j. q. c. 2. ½. -. 1. E. w. (. ). F. x. M. B. K. O. 3. N. I. V. R. P. *. * g
Salat, pesto etc. Server med godt rugbrød og godt humør. Det er lige tid til skvalderkål. Pisk 4 æg og ½ dl vand/fløde med peber. Hak skvalderkålen og kom den i æggeblandingen - hæld æggemassen på panden, læg låg på, sluk for panden og vent 7 min
En god håndfuld skvalderkål. Der var dej og pesto til to pizzaer, men jeg er jo kun mig, så jeg blandede resten af pestoen sammen med dejen og lidt ost, og lavede de lækreste boller