De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Kør det hele med stavblænderen og til en ensartet masse. Også persillen er begyndt at levere fine nye skud så det har givet råvarer til den dejligste pesto
pestoen til grøn salat, tomatsalat, til at blande sammen med hytteost, på pizza, til kartoffelsuppe, på brød og så videre… Et hurtigt og nemt tilbehør at lave og som samtidig er fyldt med de lidt mere sunde fedtstoffer, som vi jo skal have lidt af
Grove snurrer medpesto lavet af persille, basilikum, ristede mandler og citron. Denne gang har jeg lavet en grovere dej, med inspiration fra Twin-food, som jeg har snoet med en frisk pesto, der bl
Her serveret med helt friske samsø kartofler vendt i smør og persille og grillet flankesteak. I denne sammenhæng har jeg lavet en lækker pesto og da pesto er meget med at smage sig til den rette kombination er det svært at give mængde angivelse
Du kan erstatte basilikumbladene med enten persille eller rucola, men så kan den skarpe smag godt forstærkes, og derfor vil jeg anbefale at bruge mere parmesan og citron, da det kan neutralisere bitterheden