Tilsæt paprika og pernod. Grillet jomfruhummer i pernod og paprika med tomatconcassé og frisk koriander1 fed hvidløg4 spsk olivenolie2 spsk paprika2 dl pernod eller Richard4 store jomfruhummer4 tomater1 bundt koriander1 bundt purløglime3 forårsløg5 spsk koldpresset jomfruolivenolieVarm olivenolien op på en pande. 2 dl pernod
Tilsæt paprika og pernod. Grillet jomfruhummer i pernod og paprika med tomatconcassé og frisk koriander 1 fed hvidløg 4 spsk olivenolie 2 spsk paprika 2 dl pernod eller Richard 4 store jomfruhummer 4 tomater 1 bundt koriander 1 bundt purløg 1 lime3 forårsløg5 spsk koldpresset jomfruolivenolie Varm olivenolien op på en pande. 2 dl pernod
pernod. 1 dl pernod. Det er en herlig weekend ret, der ikke tager timer at lave. Jeg bryder mig generelt ikke om spiritus i mad, syntes hellere det skal serveres til, men der er retter hvor det ikke er til at komme udenom, som denne suppe
Muslinger med sambucalikør og flødeost Denne superlækre opskrift på muslinger, var lidt af et tilfælde, da jeg ikke havde hverken pernod eller fløde, blev det til sambuca og flødeost