Pernod opskrifter

Grillet jomfruhummer i pernod

Grillet jomfruhummer i pernod

Tilsæt paprika og pernod. Grillet jomfruhummer i pernod og paprika med tomatconcassé og frisk koriander1 fed hvidløg4 spsk olivenolie2 spsk paprika2 dl pernod eller Richard4 store jomfruhummer4 tomater1 bundt koriander1 bundt purløglime3 forårsløg5 spsk koldpresset jomfruolivenolieVarm olivenolien op på en pande. 2 dl pernod
Grillet jomfruhummer med pernod

Grillet jomfruhummer med pernod

Tilsæt paprika og pernod. Grillet jomfruhummer i pernod og paprika med tomatconcassé og frisk koriander 1 fed hvidløg 4 spsk olivenolie 2 spsk paprika 2 dl pernod eller Richard 4 store jomfruhummer 4 tomater 1 bundt koriander 1 bundt purløg 1 lime3 forårsløg5 spsk koldpresset jomfruolivenolie Varm olivenolien op på en pande. 2 dl pernod
Dessert med rabarber og mandelmakroner

Dessert med rabarber og mandelmakroner

Rabarbermousse Kog rabarber, sukker, vand, citron og pernod til rabarberen er mør. 15 ml pernod. Mandelmakroner Blend mandler og sukker til mel
Kyllingen der troede den var frø(lår)

Kyllingen der troede den var frø(lår)

Per Thøstesen fra Bistro Boheme lagde for nyligt en lille film på de sociale medier, hvor han giver frølår en omgang omgang flambering i pernod
Jordbær de luxe

Jordbær de luxe

Rør vaniljeisen med grofthakket chokolade og Pernod. Dryp lidt Pernod henover og afslut med friskkværnet sort peber

Hindsgavl Slot

Hindsgavl serverede the med pernod og hjemmebagte småkager. I denne weekend har min mand og jeg nydt et weekend ophold på Hindsgavl Slot
Ugens fisk - som suppe

Ugens fisk - som suppe

pernod. 1 dl pernod. Det er en herlig weekend ret, der ikke tager timer at lave. Jeg bryder mig generelt ikke om spiritus i mad, syntes hellere det skal serveres til, men der er retter hvor det ikke er til at komme udenom, som denne suppe

Muslinger med sambucalikør og flødeost

Muslinger med sambucalikør og flødeost          Denne superlækre opskrift på muslinger, var lidt af et tilfælde, da jeg ikke havde hverken pernod eller fløde, blev det til sambuca og flødeost

Kande

Kan du ikke lide smagen af snaps, kan den erstattes med ekstra pernod. pernod. Bland det hele i en kande/bowle