200 g perlespelt, perlerugellerperlebyg. 1 god håndfuld ærtespirer eller andre grønne blade. 2 spsk æbleeddike eller anden eddike. 200 g perlespelt, perlerugellerperlebyg. 1 god håndfuld ærtespirer eller andre grønne blade. 2 spsk æbleeddike eller anden eddike
perlerugellerperlebyg. Den her grøntsagspaté står fint som en ret alene og er ligeledes rigtig god som frokost - enten lunet eller kold dagen efter på madpakke
Skær bladsellerien i meget små terninger og bland dem i kornene sammen med brombær og græskarkerner. med lidt flere græskarkerner, brombær og snittet top af bladselleri
Servér fx kartoffelsalat og en salat med perlebyg, perlespelt ellerperlerug til løgene. 4 spsk hakkede, tørrede tomater i olie eller dine egne ovntørrede tomater. 4 spsk hakkede, tørrede tomater i olie eller dine egne ovntørrede tomater
Dels kan svampene på den måde holde sig et par uger, dels får de en mere markant smag, der gør dem velegnede til at blande i salater af perlebyg, perlerug etc
Kog perlerug som angivet på emballagen og afkøl. Skyl krydderurterne og slyng dem godt - brug fx en salatslynge eller kom krydderurterne i en frysepose og ryst godt, så vandet drypper af
Salat med perlerug og grillede nektariner. Grissini med coppa – eller det blev så parmaskinke og ikke coppa, da det var umuligt at opdrive her i provinsen
Nu kan du smage den til med salt eller måske sukker (jeg brugte kun salt, og det var sikkert ikke nødvendigt), og bagefter lader du den stå og trække i gryden på det slukkede blus med låg på
Anret med rygeostcreme nederst, derefter perlebyg og sidst svampe og pocherede æg. Pocheret æg med kejserhatte, rygeostcreme og perlerugTil 2 pers4 æg100 g kejserhatte50 g rygeost2 dl perlerugSvampe/hønsefondSødmælkTallerkensmækker (blomsterkarse)RapsolieSalt & peberKog perlerug mør i en mild svampe- eller hønsefond i ca 10-12 minutter, sluk blusset og lad dem trække færdig. 2 dl perlerug
perlerug. Det samme gælder for andre hele korn som perlebyg, perlespelt og hvedekorn. 300 g perlerug (kan erstattes af perlespelt ellerperlebyg). 1 ½ dl sojafløde eller anden fløde. 300 g perlerug (kan erstattes af perlespelt ellerperlebyg). 1 ½ dl sojafløde eller anden fløde