Perlelog opskrifter

Simremad oksekødsgryde

Simremad oksekødsgryde

Brun kødet i olien med lidt salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og svits videre et par minutter. Tilsæt gulerødder, bladselleri, chili og champignon sammen med paprika og cayennepeber og svits nogle minutter igen
Cornichons med et tvist

Cornichons med et tvist

I går da mine forældre kom til aftensmad havde min mor om dagen været på Ingerslev torv, hvor hun havde købt 1 kg fine små cornichoner
Indonesisk rijstaffel

Indonesisk rijstaffel

Her er beskrevet et mellemstort rijstaffel(et stort består af 20-30 retter) og passer til 8-10 personer
Coq au vin

Coq au vin

Del. Coq au vin er fransk og betyder hane med vin. Rettelig en ung hane. Men det er ikke så nemt at opdrive i dagligvarebutikker, og oftest bliver retten da også tilberedt med kylling i stedet
Coq au Riesling

Coq au Riesling

Super nem gæstemad. Brug lidt tid på at at sætten gryden over, herefter er der masser af tid til at slappe af, dække bord, indtage gode drinks og hyggelig snak
Indisk curry med kikærter

Indisk curry med kikærter

2 hakkede løg klares i. 2 spsk olie sammen med. 1 lille kinesisk hvidløg, finthakket. 1 spsk hele koriander (knus dem i en morter) og
Fondue Bourguignonne

Fondue Bourguignonne

Hvad har du brug for. 1 fonduegryde med brænder. Marmite af ler kan anvendes. 1 fonduegaffel pro personaEn dug som kan tåle at blive fedtet
Ko au Vin

Ko au Vin

Ko au Vin. Udgivet den 25. august 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Ko au vin. Mener du ikke coq au vin. Den klassiske, franske kyllingeret

Koteletter i fad

Koteletter i fad kender vi vist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum

SVAMPE OG LINSE BOURGUIGNON

MENS DU VENTER på, at forårsolen atter skal danse på dit hår, kan jeg forslå en gryderet, der også varmer kroppen godt igennem og gør dig glad og tilfreds (nu håber jeg ikke, at jeg har lovet for meget)
6 retter med procenter i

6 retter med procenter i

Hvis du varmer din mad, er der reelt set ingen alkoholprocent i den, selvom du marinerer den i rødvin, koger den i øl eller flamberer den i cognac

Syltede løg

Små syltede løg til oksestegen, i gryderetten eller salaten eller til den stegte sild, giver bare lige det dér sidste pift til retten

1 kylling med 1/2 kg løg

Lækker lækker opskrift, den smager af mere end den lyder og man bør absolut prøve at lave en kylling på denne måde
Cheddarruller med bagt grønt

Cheddarruller med bagt grønt

Cheddarrullerne tilberedes i forvarmet varmluftsovn ved 200° C i ca. 20-25 min. Skræl græskaret, fjern kernerne og skær det i tynde både
Fredagshygge

Fredagshygge

I går var en rigtig dejlig dag, som blandt andet var været præget af et lækkert restaurantbesøg og indkøb i Sallings Deli-afdeling