Jeg har derfor forsøgt mig frem med inspiration fra denne opskrift, og så blev lagen smagt til med de krydderier som jeg husker fra min Onkels udgave og så selvfølgelig perleløg
Tilsæt bacon, perleløg, champignoner, vin, bouillon og krydderier og hakkede krydderurter. 1500 g100 g bacon15 g smør15 perleløg – det kan være svært at finde rå perleløg, men de findes frosne, og så er de pillede. Kom smørret (15 g) i gryden, og brun perleløg og de rensede champignoner (hele) i et par minutter, hvorefter de tages op
Skær top og bund af perleløgene. Coq au Riesling serveret medris vendt med grønne urter oggrønne bønner med løg, citron og saltCoq au Riesling1,5 kg parteret unghaneSalt og peber25 gr smør1 dl olivenolie4 skalotteløg600 gr små mark champignon200 gr perleløg1 krydderbuket (rosmarin, timian, selleritop/blegselleri, laurbærblade1 flaske Riesling1 citron1 spsk mel2,5 dl cremefraiche 38%Krydr hanestykkerne med salt og peber. Svits perleløg og champignon I 5-6 minutter. 200 gr perleløg
Tag baconternene op fra gryden og steg champignon og perleløg i en fem minutters tid. 150 g frosne perleløg 150 g bacon i skiver 250 g champignon 3-4 fed hvidløg Ca
Hæld perleløgene ud i et dørslag og skyl dem grundigt. 2 glas perleløg. 2 glas perleløg. Koteletter i fad kender vi vist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum
Udover at løgene skal pilles, kan det faktisk også være svært at finde ferske perleløg. Du kan også sylte små skalotteløg, men de er ikke så pænt runde, som perleløgene