Steg kylling, løg, perleløg og hvidløg i smør og olivenolie ved svag varme i en stor pande. Hvis man ikke har en pande kan en gryde helt sikkert også bruges, bare pas på det ikke brænder på
Frosne perleløg. Saltes og steges af på en pande i smør, med et par kviste rosmarin og hvidløg. Braiser jordskokker i fond, olie, laurbærblade og peberkorn i en høj pande, ved middel varme og under låg, til de er møre
Rugbrødet udstikkes til cirkler som ristes hårdt – jeg gjorde det blot på en brødrister, men det smager endnu bedre, hvis du gør det i lidt smør på en pande
brunede perleløg til. Brun den af på en pande i Klaret smør eller olie. Tænd ovnen på 175 gr. Ovnen skrues op på 225 C. med grill og kartoflerne får et skrald på 15 min
Frosne perleløg. Saltes og steges af på en pande i smør, med et par kviste rosmarin og hvidløg. Braiser jordskokker i fond, olie, laurbærblade og peberkorn i en høj pande, ved middel varme og under låg, til de er møre
Tilsæt perleløgene til massen og lad dem glasere. Sæsonmæssigt er det ikke helt holdbart med lam til påske, da lammene fødes i april og først slagtes i efteråret