erstat perlebyg, hvedekerner eller speltkerner med boghvedekerner, quinoa eller ris. 3 dl perlebyg, hvedekerner eller speltkerner. Relateret 3 dl perlebyg
Hvis man har nogen forskellige rester af grøntsager, som man ikke liiiiige ved hvad man skal bruge til, så kan man smadre det hele sammen i en dejlig ret med et kornprodukt af en slags, og tilsætte en flødelignende ingrediens
200-300 gram kogt og afkølet økologisk perlebyg 2 stk. mini Romaine salathoveder 2 avocadoer 1/2 citron 2 store bøftomater 1/4 agurk i tern Friskhakket persille Gouda ost i tern (kan købes i poser) Ristede, saltede cashew nødder Olivenolie Kog af afkøl perlebyggen (læs på pakken hvor meget og hvor længe)
S. å. e. r. d. t. i. l. m. n. æ. g. a. b. o. u. f. U. p. ,. s. v. k. j. J. H. V. -. h. ø. D. B. K. O. A. c. P. y. ). R. w. 2. I. 1. 8. 0. 7. ½. 3. F. L. 4. (. 5. 6