Perlebyg otto opskrifter

Vild med Otto

Vild med Otto

Der er mange muligheder med de forskellige ottoer, dagens udgave er med perlebyg og græskar. Perlebyggen kommes i en skål med vand og står i blød natten
Perleotto med tomater og basilikum

Perleotto med tomater og basilikum

Servér perlebygotto med drys af pinjekerner eller mandler. Varm olie og smør i en sautepande og svits løg, presset hvidløg og perlebyg

Risotto og alle dens fætre

Spinatbygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser. Spinatbygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser (4 pers. )500g frisk spinat, skyllet20g smør2 dl flødepeber200g perlebygvand1 tsk. Kog perlebyg i 5-6 dl vand med salt al dente. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde
Kornotto med gulerødder og persille

Kornotto med gulerødder og persille

Ja, hvis man som jeg holder meget af Otto, så kan man jo lave en kornotto med gulerødder. Lækker cremet, men dog stadig med bid, sådan holder jeg mest af Otto
BYGOTTO MED RØDBEDE

BYGOTTO MED RØDBEDE

"Ottoen" er lavet på perlebyg og kan serveres sammen med f. I mens perlebyggen koger kan de øvrige ingredienser gøres klar
Perleotto med tomater og basilkum

Perleotto med tomater og basilkum

Varm olien op og svits løg, hvidløg og perlebyg. En super lækker og godt alternativ til en almindelig risotto
BYGOTTO MED RØDBEDE

BYGOTTO MED RØDBEDE

"Ottoen" er lavet på perlebyg og kan serveres sammen med f. I mens perlebyggen koger kan de øvrige ingredienser gøres klar