Der er mange muligheder med de forskellige ottoer, dagens udgave er med perlebyg og græskar. Perlebyggen kommes i en skål med vand og står i blød natten
Spinatbygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser. Spinatbygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser (4 pers. )500g frisk spinat, skyllet20g smør2 dl flødepeber200g perlebygvand1 tsk. Kog perlebyg i 5-6 dl vand med salt al dente. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde
Ja, hvis man som jeg holder meget af Otto, så kan man jo lave en kornotto med gulerødder. Lækker cremet, men dog stadig med bid, sådan holder jeg mest af Otto