Varm solsikkeolje i en gryte med sterk varme. Stek kylling og sopp i noen minutter. 1 stk kyllingfilet. 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 1 stk kyllingfilet. 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'
Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. Krydr kyllingenmed et valgfrit krydderi og salt og peber, og steg det på en grillpande uden tilsætning af fedtstof, til det er gennemstegt
Gnid kyllingenmed salt udvendig. Bind benene sammen, og luk forneden med en kødnål. Gammeldaws stegt kylling – dog lavet i ovnen i stedet for i gryde, men persille i numsen, det har den
Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. Forårsruller med filodej Hvis ikke man har en rest kylling – stegt eller kogt eller lidt af hvert