Pecorino ost opskrifter

Persillepesto

Persillepesto

Osten kan udskiftes med en hvilken som helst anden ostpecorino, manchego eller sågar cheddar – dog skal den have en vis fasthed
Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. 100 g ricotta ost. 50 g revet pecorinoost. 200 g frost spinat (giver 100 g spinat når alt væden er presset ud). 100 g ricotta ost. 50 g revet pecorinoost. 200 g frost spinat (giver 100 g spinat når alt væden er presset ud)
Calzone

Calzone

Men det typiske fyld er salami eller skinke, mozzarella, ricotta og parmesan eller pecorino. Den mindste – på 4 år – er ikke så alsidig i sit madvalg endnu, så det blev kun til tomatpasta, kogt spaghetti, skinkestrimler, cocktailpølser og revet ost
Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

Revet Pecorino Romano, eller Parmesanost. Anret på tallerkener og server med det samme med revet ost. Revet Pecorino Romano, eller Parmesanost

Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorinoost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Pastaen er bjerget, den røde tomatsovs med de mørke og brændvarme stykker af aubergine er lavaen, og de hvide flager af ost forestiller sne, som daler ned fra himlen over vulkanen
Fyldte tomater med svampe og quinoa

Fyldte tomater med svampe og quinoa

osten ud i små tern og læg dem oven i tomaterne. 20 g pecorino eller anden ost. Normalt betragter jeg ikke ligefrem tomater som vintermad
Lasagne al pesto

Lasagne al pesto

Riv Parmigiano Reggiano og Pecorino Romano fint og bland de to oste sammen. Pecorino Romano. Drys med ostemixet
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid