Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. 100 g ricotta ost. 50 g revet pecorinoost. 200 g frost spinat (giver 100 g spinat når alt væden er presset ud). 100 g ricotta ost. 50 g revet pecorinoost. 200 g frost spinat (giver 100 g spinat når alt væden er presset ud)
Men det typiske fyld er salami eller skinke, mozzarella, ricotta og parmesan eller pecorino. Den mindste – på 4 år – er ikke så alsidig i sit madvalg endnu, så det blev kun til tomatpasta, kogt spaghetti, skinkestrimler, cocktailpølser og revet ost
Pecorino. revet ost af typen Parmigiano Reggiano DOP eller Grana Padano DOP. Dernæst tilsætter du den revede ost og til sidst olivenolie en dråbe ad gangen
Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorinoost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Pastaen er bjerget, den røde tomatsovs med de mørke og brændvarme stykker af aubergine er lavaen, og de hvide flager af ost forestiller sne, som daler ned fra himlen over vulkanen
Revet ost til drys af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Bland sovsen med pastaen, lige inden du serverer med revet parmesanost eller Pecorino Romano og et ekstra stænk af ekstra jomfru olivenolie