Skønne knasende cookiesmed mørk og hvide chokoladestykker og så et strejf af peanutbutter. Sprøde amerikanske chocolate cookiesmedpeanutbutter og rice krispies
Jordnøddesmør som base blandet medchokoladestykker = den amerikanske favorit “peanutbutter chocolate chip cookies” (som vist på billederne til dette opslag)
Smelt smørret og pisk det sammen medpeanutbutter og sukker. Kagerne sættes på en bageplade med en ske - med godt mellemrum, da de flader ud under bagningen
Jeg har faktisk lavet to varianter af mine peanutbuttercookies. I den anden skar jeg et æble i tern, kogte i et par minutter, så det blev mørt og tilsatte det i dejen sammen med grove chokoladestykker (70 % mørk Lindt chokolade)Basis ingredienser til begge varianter. 4 æg100 g sukrin100 g ris- eller mandelmel (Du kan også svitse hasselnødder på en tør pande, blende dem og bruge det som mel)4 spsk peanutbutter (så rent som muligt. 1 æble, skåret i tern, og kogt sammen med lidt vanille og kanel. Bland ris- eller mandelmel med kardemomme, allehånde, kanel og bagepulver4. Hæld melblandingen sammen med ægge/sukkermassen sammen med det smeltede smør, peanutbutter (og de møre æbletern, hvis du laver version 2)5. 4 spsk peanutbutter
Bland æggehvideblanding med det cremede kokossmør og peanutbutter, samt cashewnøddemelet. Smelt peanutbutter og kokossmør over vandbad, så det er bliver mere cremet
Blend den våde og den tørre blanding sammen medpeanutbutter og halvdelen af dadlerne. Ingen mel, sukker eller hærdet fedt, men masser af smag fra nødder, lækre julekrydderier, peanutbutter, kokosolie, mine elskede dadler og mørk øko chokolade