Jeg har det tit med at lave det samme at spise og mangle inspiation. Derfor følger jeg flere madblogs og er blevet afhængig af at købe kogebøger, det er super god inspiration
Combine peaches, prawns and rocket in a large bowl. 4 ripe peaches, halved, stoned and cut in wedges 1/2 honeydew melon peeled, deseeded and cut into wedges 12 prawns, cooked & peeled 80g baby rocket 200g green beans, trimmed 1/4 cup extra virgin olive oil or apricot kernel oil 1 tablespoon red wine vinegar 1 teaspoon dijon mustard 4 slices prosciutto Thin crusty bread to serve Boil water in small saucepan
Her kommer en opskrift på en fredagscocktail som er en variation af den kendte drink Tom Collins. Det er en rigtig frisk og lidt sød drinks, der er perfekt til en varm sommerdag
Min favoritt smak er Ice Tea Peach, iste med fersken. 2 dl Fun Light Ice Tea Peach (ikke utblandet med vann). 2 dl Fun Light Ice Tea Peach (ikke utblandet med vann)
Blend ferskner og hindbær med vanillekorn. Hak vanillestangen i mindre stykker, kom dem i blenderen sammen med yoghurt og rørsukker og blend yderligere
Men tænk The Peach Pit, klassisk 50'er musik, røde læderstole, og en lyserød Cadillac. For et godt stykke tid siden blev jeg anbefalet "Sharks Diner" i Århus Midtby, hvis jeg skulle finde et godt sted at indtage en burger
Men det er med kyndig vejledning fra dygtige florist Lars Jon, der var så sød at indkøbe de smukke blomster til mig – jeg havde specifikke ønsker om rødlige nuancer (I véd, hele farvepaletten fra orange til peach til lyserød, pink, postkasserød og bordeaux
Mens pandekagerne steger, kan du jo gøre peach melba-relishen klar. Wow. Jeg satte tænderne i en enkelt bid af formiddagens impulsive pandekageprojekt og tænkte
D. e. n. f. i. r. s. k. -. a. v. g. m. å. o. j. h. u. d. t. l. p. 1. C. V. 2. 4. 9. ,. K. ø. b. B. c. 3. S. P. 6. L. x. y. 5. N. H. 0. 7. G. w. 8. T. F. A. O. r g