Hak imens den hvidechokolade fint og kom den over i en større skål. 190 g god hvidchokolade. 1150 g æggehvide. 1Hæld halvdelen af den varme fløde over den hakkede chokolade og rør godt med en dejskraber, til chokoladen næsten er smeltet, og massen er skinnende blank. 1Vrid husblassen fri for vand og kom den direkte op i chokolademassen, mens du rører igen. 1Pisk æggehviderne let med en håndmikser
Pisk æggehviderne til de begynder at stivne. Vi har nydt den første portion Pavlova lagt sammen to og to med flødeskum iblandet hakket mørk chokolade og friske jordbær on the side
Her er chipsene dryyset på en dejlig pavlova med chokoladeis på. Når massen er ensartet og meget varm tages gryden af varmen og den hvidechokolade tilsættes og røre ud i massen indtil den er helt smeltet
Pisk æggehviderne med salt til hviderne er stive. Den her pavlova lavede jeg forleden, da vi skulle have gæster - uhmm det smager bare dejligt her når det er sommer og med friske jordbær
I en god stor skål putter du nu dine æggehvider og pisker dem helt stive…. Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave sådan en Pavlova kage, men ikke rigtig haft en anledning
Pisk æggehviderne med salt til hviderne er stive. Vi lavede dem med jordbær skum og friske jordbær fra haven og lidt revet chokolade - uhmmm, det er altså en dejligt sommer dessert