Opskriften er fransk inspireret, og den mangler bestemt ikke kalorier. Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Kylling, Nippemad og tagget Opskrifter, kyllingelever, paté
La petite histoire derrière cette recette… En France, pas besoin de se casser la tête à faire des cookies maison depuis que Herta nous a sortie ses révolutionnaires cookies carrés
Denne gang var en af de gode gange, for ud af denne opskrift kom der en rigtig lækker paté som både smagte godt og som var så fast, at man kunne skære de fineste skiver
De mest populære opskrifter er dem på pateer, postejer, frikadeller og “bøffer”. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
porrepateer m. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
De tørrede svampe, specielt Karl-Johan, er faktisk ganske gode i supper, sovse, pateer mv. Denne svampesuppe er oprindeligt udviklet af min mand, men nu har jeg kuppet opskriften og laver den selv Den er intet mindre end fantastisk
) Opskrift til én rugbrødsform500 g. - eller postej om man vil Og når man ligesom Peter og jeg, prøver at spise lidt sundere for tiden, så er den her dish altså lige i skabet
Jeg har været en tur i New York, og jeg har selvfølgelig taget en bid af the Big Apple. Her får i et lille indblik i min oplevelse, og jeg kommer med mine anbefalinger til din egen tur rundt i det veganske New York
Her får I i hvert fald opskriften, som jeg lavede den (og snart laver den igen). Uhm, vegetarist dag er altså guf af og til - masser af god, sund mad og en rar følelse i maven bagefter