Pate med kyllingelever opskrifter

Kyllingeleverpate

Kyllingeleverpate

Smørret på toppen bruges som smør på brødet og toppes med den lækre pate i bunden. Start med at sætte smørret i ovnen i en ildfast beholder, jeg bruger mit chokolade vandbad
Toscansk fattigmands foie gras

Toscansk fattigmands foie gras

Dette er en lækker cremet mousse/pate. Derefter tages leveren af panden og skyen fra leveren koges op et par minutter med den valgte alkohol
Peberpaté og nøddepaté

Peberpaté og nøddepaté

Leveren blendes og blandes sammen med det hakkede kød. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. Dæk formen med 1 lag bacon. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever
Forloren andepate – elegant nippemad

Forloren andepate – elegant nippemad

Men noget, der smager meget i den retning – en let pate, der vil gøre sig godt som elegant og lækker nippemad, når nytårsgæsterne kommer – det kan klares medkyllingelever og en god spiseskefuld andefedt