Pate kyllingelever opskrifter

Kyllingeleverpate

Kyllingeleverpate

Sæt på køl og leverpostejen/ pateen er klar efter en time. Kyllingelever må ikke få for længe da det ellers bliver grynet – lidt lyserød i midten er helt ok
Toscansk fattigmands foie gras

Toscansk fattigmands foie gras

Dette er en lækker cremet mousse/pate. Kyllingelever, timian efter smag, 25 gr. 4. dagen på min toscanske madforsøgsuge
Peberpaté og nøddepaté

Peberpaté og nøddepaté

300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever
Forloren andepate – elegant nippemad

Forloren andepate – elegant nippemad

Men noget, der smager meget i den retning – en let pate, der vil gøre sig godt som elegant og lækker nippemad, når nytårsgæsterne kommer – det kan klares med kyllingelever og en god spiseskefuld andefedt