To lune veganske rødbede-deller, en lækker cremet hummus, en linsesalat med bladselleri, løse bagte majs medsoltørrettomat, rødkålssalat med appelsin og ristede solsikkekerner, rødbedesalat, quinoasalat med abrikoser og persille, fuldkorns pastasalatmed sorte oliven, pesto og ristede pinjekerner
Pasta kogt med salt Oliven uden sten Soltørrettomat i olie , skæres i tern. Rødløg i tynde både Hakket persille Hakket purløg Ristet græskarkerner i ovn med salt og olie 180 grader i ca 10 min. 3 dele olie 1 citron Sennep HP sovs Salt Peber Honning Det hele røres sammen og smages til , vendes på pastasalaten
En ret her på siden, der passer rigtig godt til, ville være pastasalatmed krydderurter. Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift