Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen
Ugens anden vegetardag står på en af mine yndlings pastaretter om sommeren. Det er endelig ved at blive meget lysere, varmere og solskinsrigt udenfor, og derfor tænker jeg, at madplanen i denne omgang skal afspejle det
En af yndlings pastaretterne. Spinat galette med svampe, fet. Fisk pie er en rigtig “hygge-hjemme-ret”, der er blevet spist mange gange herhjemme, og jeg er ret vild med den
Ugens tema. Asparges. Denne opskrift afrundet emnet Asparges. I næste uge handler det om hakket svinekød - en ingrediens mange af os jævnligt hiver op af fryseren og som kan bruges til meget andet end frikadeller og krebinetter
Derudover har jeg eksperimenteret med bønnepasta, som er et koncept der går ud på at få flere fibre, vitaminer og andre gode sager ind i vores pastaretter
Pastaretterne var en fryd for en sand pastaelsker som mig. Du finder både den lidt lette rødvin fra nærliggende Bardolino, samt Amarone – “kongen””af Valpolicella
Coffele Soave er en fantastisk allsidig bag-in-box som er herlig til det meste du kan tenke deg av sommermat – som antipasti med spekeskinke og pølser, caprese eller carpaccio, for ikke å glemme sjømat som østers naturell, fish & chips eller sushi, samt letterepastaretter eller grønnsaksrisottoer