Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. 250 g frisk pasta. 20 minutter til den er god og ikke så flydende, at den smatter pastaen til, når retten serveres. 250 g frisk pasta
Bland pasta, tomatsauce og begge oste, og server straks. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der har det sådan, men i min verden er pastaretter altid et sikkert hit, når der skal noget nemt og lækkert på bordet
Tilsæt den kogte pasta til tomatsaucen, og vend rundt. En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio
Servèr den sammen med pasta og lyst kød som f. Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
Derefter lagde jeg den tørre pasta henover. Blandede så spinat (det var frossent, men hakkede det blot), hytteost, champignon, citronskal, salt og peber og lagde det henover pastaen