Pasta svampe opskrifter

Pasta i cremet svampe flødesauce

Pasta i cremet svampe flødesauce

Pasta penne i svampe flødesauce med broccolibuketter. En lækker cremet pastaret der ikke kræver så mange ingredienser at lave
Pasta med svampe og tomatsovs

Pasta med svampe og tomatsovs

Pasta funghi e pomodoro, eller pasta med svampe og tomatsovs på dansk. Her i sommervarmen kan det være lækkert med en let pastaret til aftensmad
Pasta parmesan med svampe, squash og kylling

Pasta parmesan med svampe, squash og kylling

D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Pasta med svampe, fløde og æg

Pasta med svampe, fløde og æg

Kog pastaen aldente og hæld vandet fra. Smid svampene ned til løgene, skru op for varmen og lad det snurre under omrøring til væden er nogenlunde smuttet fra svampene
Pasta med Svampe og Artiskokhjerter.

Pasta med Svampe og Artiskokhjerter.

L. æ. k. e. r. t. o. g. n. m. F. å. f. a. i. l. s. v. p. b. u. c. h. P. ø. d. y. ,. q. D. 4. 1. -. J. 3. 0. j. 8. 2. (. ). S. M. K. R. V. ½. T. 5. t L
Pasta med kylling og svampe

Pasta med kylling og svampe

Denne super lækre og cremede pasta, er fyldt med grøntsager som er skåret i små stykker, og derfor er meget børnevenlig
Dagens ret: Pasta med chorizo, svampe & chili

Dagens ret: Pasta med chorizo, svampe & chili

Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid. Den giver varmen i et snuptag og bruger nogle af sæsonens skønne svampe
Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta

Pasta med røget laks, frisk spinat og ricotta

Spinat galette med svampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Pasta med laks

Pasta med laks

I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende