Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Kog pastaen aldente og hæld vandet fra. Smid svampene ned til løgene, skru op for varmen og lad det snurre under omrøring til væden er nogenlunde smuttet fra svampene
fuldkornspastapenne. svampe. fuldkornspastapenne. Steg svampene (gerne en blanding af champignon, shiitake, kantareller og østershatte) på en pande til de har fået farve
Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid. Den giver varmen i et snuptag og bruger nogle af sæsonens skønne svampe
Spinat galette med svampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende