Pasta pecorino peber opskrift opskrifter

Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. Salt / peber. pasta så findes der både opskrifter der bruger hele æg og denne der kun bruger æggeblommerne
Pasta med ost og smør

Pasta med ost og smør

revet pecorino. Masser friskkværnet peber. pasta (lange). Tilføj frisk peber til smørret. kogevand fra pastaen
Fyldte peberfrugter – peperoni ripieni

Fyldte peberfrugter – peperoni ripieni

Mærk på blandingen, den skal ikke være tør, men heller ikke en pasta. Riv Parmigiano Reggiano og pecorino på den fineste side af rivejernet
Spaghetti Carbonara - Simpelt

Spaghetti Carbonara - Simpelt

Pasta var noget fattige folk spiste. Frisk revet Parmesan eller ½ og ½ med Pecorino. Salt og Peber. Opskriften er efter Sølvskeen's, dog justeret lidt på mængderne
Nem og lækker aftensmad

Nem og lækker aftensmad

Bland med pasta, smag til med salt og peber og drys godt med parmesan. Så her kommer Pasta Amatriciana
God gullaschsuppe

God gullaschsuppe

Det kan være ris, friskt pasta, couscous, bulgur, frisk persille, karse(Og dette er virkelig godt på toppen af en portion gullasch), koriander, revet pecorino/parmesanost eller hvad man nu lige har
Carbonara

Carbonara

Fem minutter før pastaen er kogt færdig piskes pecorino, parmesan, kværnet peber og æggeblommer godt sammen i en sortépande

Pasta bianco

Blomkål, pasta, pecorino og peber. Tilføj inden da frisk kværnet peber og rigeligt af det(for peber og parmesanost eller pecorino er utrolig godt sammen)

Spaghetti alla carbonara

Historien fortæller, at pasta alla carbonara i gamle dage var en hyppig spise blandt kulminearbejderne (kul hedder carbone på italiensk) i området omkring Rom, og at retten derfor hedder, som den gør

Spaghetti Carbonara

Tag panden af varmen og rør de to æg i, samt den kogte pasta, og bland retten godt sammen med carbonaraen og den friskrevet ost

Spaghetti Cabonara

Cabonara er en simpel men yderst delikat pastaret jeg elsker at lave. Pisk æg og pecorinoen godt sammen så det ikke klumper