Svinemørbrad medparmaskinke, salvie medpastamed sprødstegt parmaskinke, rucola, flødeog citron. På med rucolaen og lad den falde sammen, inden du smider pastaog sprødstegt parmaskinke samme vej
Krydder med salt, peber og frisk persille og afslut til at brække den stegte skinke i mindre stykker på toppen, samt pynt med lidt friskrevet parmasan og friske krydderurter
Start med at sætte vand over til pasta (og evt. Når pastavandet er klar, koges tortellinierne i letsaltet vand til de er “al dente” (se kogetid på pakningen)
Forkogpasta, kun så de er halvt møre. Tilsæt flødeog pisk det godt med piskeris. I mange familier er påsken forbundet med en masse tradi-tioner, og det betyder, at mange danskere samles, for at spise påskefrokoster og påske-middage
(Brugte i denne sammenhæng “ægte” bagepapir, og ikke de genbrugelige jeg plejer – fordi, det er nemmere at klippe pastaen, når det stadig hænger på papiret)