Tilsæt til pastaen sammen medærterog majs ogkog et par minutter. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen medskinke
Start med at sætte vand over til pasta (og evt. Når pastavandet er klar, koges tortellinierne i letsaltet vand til de er “al dente” (se kogetid på pakningen)
bland løg, skinke, cheddar, dild, ærterog majs medpastaenog den græske yoghurtog sennep. kom den færdigkogtepasta i en sigte og skyld med koldt vand, så den afkøles og du undgår at den klister sammen
125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 2 spsk græsk yougurt 10%, salt og hvidløgspulver) + 1skive rugbrød+1 mellemstor tomat. 1 bdt kogtog blandet brocolli+lidt chili og gurkemeje+1spsk rapsolie+150g. 125g magert kalvekød + 200g fine ærter+2tsk rapsolie+1 drys purløg + 150 g bagte. 300g hvidkål, 1 spsk rapsolie, 1dl skummetmælk, salt og peber) + 1skive rugbrød = 479 kcal. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Adjab Sandal og 1 skive rugbrød = 420 kcal (Opskriften her ). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 2 spsk græsk yougurt 10%, salt og hvidløgspulver) + 1skive rugbrød+1 mellemstor tomat. 125g magert kalvekød + 200g fine ærter+2tsk rapsolie+1 drys purløg + 150 g bagte
(Brugte i denne sammenhæng “ægte” bagepapir, og ikke de genbrugelige jeg plejer – fordi, det er nemmere at klippe pastaen, når det stadig hænger på papiret)
De søde ærter(tilføj sukker, hvis dine ærter ikke er alt for søde), salte skinkeog de små sommerfugleformedepastaer, som man kan suge ind i munden i et snuptag, er bare så godt
Pastamed aubergine og tomatsauce. Kartofler med smør til, og spidskålssalat. Indisk curry med fisk. Måske kommer der lidt skinke i, og masser af grøn salat til