Vi flottede os lidt med at hælde revet ost over det hele efterfølgende. Denne pastamedkylling i en mornaysauce er faktisk nem at lave, og på trods af sovsen, faktisk også fedtfattig og en sund påskrift
parmesan eller anden tør ost. Som i denne dejlige pastaretmedkylling. Pastaenkoges. forsigtigt medkyllingekød, forårsløg, mandler, citronsaft, olivenolie og
Smør et ildfastfad og bland pasta, broccoli, kylling, bacon og saucen sammen i det. Kogpastaen i let saltet vand,lidt under al dente og hæld vandet fra
erstattes af kylling eller oksekød). Man kan næsten komme hvad som helst i den, og det vil stadig smage godt – fik jeg nævnt, at der også er ost på toppen
Fyldte peberfrugter, fyldt pasta, fyldte dadler eller fyldte kartofler som her. De kan serveres til kød, kyllingog fisk men vil også fungere fint som vegetarisk hovedrolle med en sprød salat til