Gratineret frisk pasta med porre og kylling. Mandel kylling med tomatsauce og bagte blomkål. Rul butterdejen ud og smør osten ud over i et tyndt lag (det kan godt ske du ikke skal bruge hele pakken) Drys med bacon over og rul nu den sammen på den lange led
Som eksempelvis i denne yndlingsdag, hvor jeg har lavet en lækker kyllingelasagne, fyldt med skønne grøntsager, der giver en hamrende god smag og masse god næring
Jeg lavede pikant kalkun med spinat og frisk pasta til. Kog pastaen efter anvisning på pakken. 1 kg Kalkunbryst (kan også bruge kyllinge bryster). 1 pk grøn buko pikantost. 500 gram frisk pasta. Steg kalkun stykket på panden, 3 min på hver side, tag den af og skær en slids fra den ene ende til den anden, kom rigeligt pikantost i. Hvis det er kyllingebryst du bruger så ca 30 minutter. 1 kg Kalkunbryst (kan også bruge kyllinge bryster). 1 pk grøn buko pikantost. 500 gram frisk pasta