Server koteletter og porrer medpasta og et drys basilikum. Kog imenspastaen. fuldkornspasta. Koteletter ifad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne ifadmed porre og mornaysauce
At pastaen er skiftet ud med kål er ikke nogen katastrofe. Pasta er en kildetil mange kulhydrater - de er ikkenødvendigvis en dårligting - men hvis du vil spare lidt på dem, så er udskiftningentil kål en rigtig god ide
SamletBland pastaeni kødsaucen og hæld det i et stort ovnfast fad. Jeg har her lavet retten medgrovpasta, men du kan også sagtens bruge glutenfrifiberpasta
ligestikke nogle huller rundt omkring, som saucen kan løbe ned i, så det også spreder sigi laget af pasta (og det hele kan være iditfad – du skal faktisk have et ok stort fadtil denne portion)
med en tomatbåd eller lignende, hvis du synes den færdige kalkungryde er for fadi farven. Smag den færdige kalkungryde tilmed salt og peber, og servér med kogt pasta