Pasta i fad med grønsager opskrifter

Gratineret pasta og kødsauce

Gratineret pasta og kødsauce

Bland pasta og kødsauce sammen og kom det i et smurt ildfastfad. Smid det i et ildfastfad kom en bechamelsauce og noget revet ost over og vupti du har en lidt mere spændende ret
Pasta ala creme m. broccoli

Pasta ala creme m. broccoli

Vandet hældes fra gryden og pastaen kommes i et ildfastfad sammen med kødet. Grønsagsstuvningen hældes ifadet sammen med hytteost

Kylling Med Tomat & Courgette

Spis enten groft brød, ris eller pastatil. Start med at finde et passende fad frem. Fordel nu courgette skiverneifadet, fordel det halve af persillen og hvidløget oven på
Pastafad med porrer og tomat

Pastafad med porrer og tomat

grønsager og pasta og hæld det hele op i et smurt ildfastfad. Tilsæt de hakkede flåede tomater og fløden og lad grønsagernesimrei
Gratineret torskefilet

Gratineret torskefilet

Serveres med kogt pasta, hakkede soltørrede tomater og evt. Læg torskefileternei et smurt ildfastfad
Honningbagt laks med sprøde nødder

Honningbagt laks med sprøde nødder

Friskpastamed laks, spinat og langtidsbagte tomater. Placer laksen i et ildfastfadmedbagepapir. Slidersmed laks, sprøde grønsager og dildcreme
Citronbagt laksefilet med urtesauce

Citronbagt laksefilet med urtesauce

Servér saucen til laksen sammen med dampede grønsager og kartofler, ris eller pasta. Kartofler, ris eller pasta samt dampede grønsager, f
Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Server fx friskkogtpasta og en grøn salat af årstidensgrønsagertil. Halver peberfrugterne og sæt dem i et ovnfast fad smurt medlidtolie
Ovnbagte krydrede Spiraler

Ovnbagte krydrede Spiraler

Kødsovs medkyllingelever og squash pasta. Hygger migmed at lave EN HEL MASSE SPIRALER. Kør grønsagerne gennem dinspiralizer
Sprøde Kartofler og Rodfrugter i Fad

Sprøde Kartofler og Rodfrugter i Fad

rodfrugter/kartofler, grov pasta eller brune ris, som tilbehørtil maden, vil det i. ide at spise et måltidmed flere nødder, kerner og grove grønsager, for at

Bagt kylling med pasta og grøntsager

Læg kyllingen på toppen og fordel den revede ost ud over fadet. Grønsagerne hældes over i en skål og kyllingen brunes kort på begge sider, og krydres med salt og peber